آموزش تعمیر میکروفن موبایل
قسمت دیگری که در آموزش تعمیرات موبایل با آن بیشتر آشنا میشویم تعمیر میکروفن موبایل میباشد کار میکروفن بر عکس بلندگو تبدیل سیگنالهای صوتی به جریان الکتریکی میباشد. میکروفنها در انواع مختلف ساختاری شامل زغالی که در تلفنهای قدیمی استفاده میشده.خازنی که موارد استفاده آن در تلفن همراه کریستالی ودینامیکی که قدرت بیشتری دارند.
تعمیر میکروفن موبایل
یکی از قسمتهای مهم آموزش تعمیرات موبایل آشنایی با بازر میباشد که قطعه ای برای پخش صوت و تولید کننده صدای زنگ موبایل وگوشی میباشد که در انواع معمولی و هارمونیک میباشد.و قسمتی دیگر که در آموزش تعمیر موبایل بررسی میکنیم قطعه لرزاننده میباشد که بجای زنگ استفاده میشود و قسمتی دیگر شامل موارد رابط کاربر میباشد که جهت ارتباط فرد کاربر با گوشی مورد استفاده قرار میگیرد که میتواند شامل بلندگو، کلید خاموش و روشن، شمارهگیر، السیدی و دیگر قطعات میباشد.آموزش تعمیرات موبایل قسمت آشنایی با صفحه کلید یعنی محل وارد کردن حروف و اعداد به داخل گوشی میباشد که انواع آن شامل کربنی یا زغالی، نیترات نقره، فلزی یا پولکی میباشد.
قسمت بعدی معرفی شده در آموزش تعمیرات موبایل دیود میباشد.دیود قطعهای نیمههادی هست که به عنوان یکسو ساز آداپتور استفاده میشود و دارای شکل مکعب مسطتیل با رنگ مشکی میباشد.دیود خود دارای انواعی است شامل دیود یکسو ساز،دیود نورانی،دیود زنر و دیود مادون قرمز.قطعه بعدی قابل بررسی ترانزستور میباشد که قطعات فعال آن نیمههادیها هستند که به دو دسته مثبت و منفی تقسیم میشود.ترانزیستورها در روی نقشههای موبایل بیشتر با علامت V نمایش داده میشوند.ترانزیستور تقویت کننده و راهانداز میباشد سوییچینگ در حالت قطعی مانند یک کلید کار میکند.
نکته: اگر با وجود زیاد نمودن صدای گوشی صدا باز هم ضعیف باشد ایراد از ترانزیستور پاور میباشد.
قطعه دیگر کارآمد در آموزش تعمیرات موبایل رگوالاتور میباشد. رگوالاتور وظیفه تنظیم کنندگی را در مدارات گوشی بر عهده دارد و به رنگ مشکی است. قطعه دیگر حائز اهمیت آیسی میباشد.به قطعات و مدارات مجتمع آیسی گفته میشود که در قسمتهای مختلف وظایف مختلفی را بر عهده دارند.آیسی در انواع دو ردیفه و آیسی چهار ردیفه مورد استفاده است.